Tot ce este de spus despre noi

Interactive Accounting SRL, companie membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania incepand cu anul 2011, vine in sprijinul tuturor persoanelor fizice autorizate si a persoanelor juridice care doresc sa-si externalizeze serviciile de contabilitate, personal si salarizare. Echipa noastra, formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniul financiar-contabil, incearca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru dezvoltarea activitatii clientilor romani si straini.

Obiectivul principal il reprezinta furnizarea unor servicii de o calitate exceptionala adaptate in functie de necesitatile tuturor companiilor cu care colaboram. Experienta acumulata, seriozitatea, responsabilitatea, precum si implicarea totala asigura cheia succesului intr-un mediu de afaceri in permanenta schimbare. Din dorinta de a avea cat mai mult timp pentru dezvoltatea activitatii, intreprinzatorii isi externalizeaza serviciile de contabilitate, personal si salarizare catre firmele de contabilitate. De aceea, noi lucram in stransa legatura cu clientii nostri si incercam sa venim in intampinarea necesitatilor tot mai diversificate ale acestora. Un expert contabil va fi in permanenta la dispozitia dumneavoastra si veti primi sfaturile cele mai bune. Indiferent de domeniul de activitate si stadiul afacerii pe care o conduceti, va oferim un pachet complet de servicii care include: asistenta privind organizarea activitatii de contabilitate primara si de gestiune, contabilitate financiara, servicii de salarizare si personal.

Echipa "interactiva"

Alina Adam

Managing partner.

Mai mult
Andrei Adam

Managing partner.

Mai mult
Suntem alaturideclienti

Ultimele noutati

Incepand cu luna decembrie 2013 va putem oferi, pe langa serviciile de contabilitate, personal si salarizare, si servicii corporate.

Mai multe despre aceasta

This template downloaded form free website templates